Čapí hnízdo v Bohuslavicích

Oficiální stránka fanoušků čapího hnízda na komíně firmy KARA v Bohuslavicích u Trutnova

Do nového roku

Zbývají zhruba dvě hodiny a na prázdné hnízdo se nám stejně jako loni slétlo skoro 60 čápic a čápů, aby zde oslavili jeho příchod. Všichni doufáme, že bude lepším než rok právě končící a umožní postupný návrat života do normálních kolejí. Ale to záleží i na nás samotných. Společně s Lukášem přejeme všem úspěšný vstup do roku 2021, hodně štěstí a hlavně zdraví. To je v dnešních dnech nejdůležitější.

Poslední den roku začal pod zataženou oblohou, která se však v jeho průběhu vyjasnila. Mohli jsme si tak užít ještě jeden letošní západ slunce nad hnízdem. Silvestrovská noc je mrazivá a novoroční ráno se nejspíš bude blyštět jíním a ledem. Na sníh si však pravděpodobně ještě počkáme.

Na závěr přikládáme ještě novoroční přání od Rikiny, ať nám to v roce 2021 klape tak jako na hnízdě – a samozřejmě B+B dvojnásob…

PF 2021
Ať nám to v příštím roce opět klape
Poslední západ Slunce v roce 2020

3 komentáře

  1. Děkujeme za vše, co pro nás děláte. Krásně napsáno, ostatně jako vždy. Všem přeji do Nového roku moře zdravíčka ❤️, štěstí 🍀, lásky💞, a všem čápům šťastný návrat.

  2. Jsem nadšená a potěšená, že zde vidím přání do roku 2021 od nadšenců u hnízda čápů v Bohuslavicích. Přeji to jak vám i sobě, ale neméně našim modelům, kterým držím pěsti, aby měli štěstí a přiletěli šťastně v plné sestavě B+B.
    Jsem ráda, že jsem v minulém roce mohla sledovat toto napínavé dění a poznat část milovníků naší fauny. Díky těm, kdo nám zprostředkují takto nádherné a vzrušující pohledy na čapí i další ptačí životy. Pěkný rok 2021 všem ☺

  3. Vážený Tomáši,
    sice v poslední době už tolik nestíhám sledovat dění na hnízdě, ale to nic nemění na tom že děláš úžasnou práci pro nás čápomily. Držím palce aby ti tento elán vydržel co nejdéle a hlavně aby bylo co komentovat ze života obyvatelů hnízda v Bohuslavicích.
    Přeji ti krásný rok 2021 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pin It on Pinterest

0:00
0:00